Intressebolag

Intressebolag

Lärkstaden är en fastighetspartner som förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter

I verksamheten ingår olika intressebolag i form av ”Joint-Ventures” som kapitaliseras tillsammans med externa samarbetspartners. Varje intressebolag har en specifik strategi riktad mot utvalda segment och tematiska områden. Återkommande i samtliga investeringar är värdeskapande genom att uppgradera och förbättra fastigheterna och i synnerhet genom energieffektiviseringar.

Våra intressebolag

Lärkstaden Bostad

Lärkstaden Bostad AB förvaltar och förädlar hyresbostäder för långsiktigt ägande i regionstäder. Regional tonvikt är på norra Sverige. Vi på Lärkstaden arbetar aktivt för att ansvarsfullt äga, förvalta och utveckla våra bostäder och hyresgästernas livsmiljö. Ansvarstagandet handlar även om ett socialt ansvar inom de bostadsområden vi verkar. Med fokus på hållbarhet vill vi bidra till en god samhällsutveckling.

Lärkstaden Value Add

Funderar du på att sälja en eller flera fastigheter?

Lärkstaden letar ständigt efter nya fastigheter och arbetar kontinuerligt mot marknaden och kommuner för att identifiera bolagets nästa förvärvsmöjlighet av hyresbostäder eller planlagd mark för nyproduktion av hyresrätter och radhus.

Om du funderar på att sälja en eller flera fastigheter bokar vi gärna in ett förutsättningslöst möte. Då berättar vi mer om hur vårt arbete med fastigheterna och hyresgästerna går till. Vi beskriver även hur en försäljningsprocess kan se ut. Skulle er fastighet inte passa oss av någon anledning kanske vi kan hänvisa er till någon annan som är intresserad

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, vi svarar inom kort. Skicka ett meddelande via formuläret alternativt kontakta oss direkt via mail.